01.12.2016.

Jezički kursevi

Ukoliko ste početnik u nekom stranom jeziku ili ste ga ranije učili, ali ste usljed nekorištenja pomalo zaboravili; ako znate jezik, ali se ne osjećate ugodno dok ga koristite; ako dobro poznajete jezik, ali biste biste željeli unaprijediti poznavanje jezika u određenoj oblasti, ili jednostavno želite priliku za praktičnu upotrebu stranog jezika, onda su naši kursevi kreirani baš za Vas.  Odaberite jedan kurs iz naše široke palete kurseva stranih jezika:

  • Opći engleski jezik
  • Poslovni engleski jezik
  • Engleski jezik u turizmu
  • Opći njemački jezik
  • Njemački jezik za medicinske radnike
  • Švedski jezik
  • Italijanski jezik
  • Bosanski jezik za strance

Zašto učiti strane jezike?
Poznavanje stranih jezika otvara vrata novih mogućnosti i prilika za svakog pojedinca u privatnom i profesionalnom svijetu.
ffff

 

 

 

 

 

 

Nastavni kadar

Nastavu izvode stručni i iskusni voditelji osposobljeni za realizaciju nastave stranog jezika, koji su pored dodiplomskog studija uključeni u kontinuirani internacionalni program obuke iz oblasti inovativnih metoda obrazovanja odraslih.

Dodatna vrijednost
Izborom Agora centra za partnera podržavate razvoj neformalnog obrazovanja u Tuzlanskom kantonu, jer se sav višak prihoda od kurseva usmjerava u organizaciju subvencioniranih obrazovnih programa za nezaposlene i socijalno ugrožene kategorije građana (nezaposlene mlade, žene i djecu).

Podržite kulturu obrazovanja i koristite usluge Agora centra!

Kada se mogu prijaviti na kurs?
Agora tokom godine redovno objavljuje pozive za formiranje grupa za učenje stranih jezika, te pratite sekciju na našoj web stranici Upisi u toku.
Ukoliko  imate već formiranu grupu moguće je sa učenjem krenuti uvijek.

Kada će biti organizovani subvencionirani kursevi?
Agora svakodnevno nastoji osigurati sredstva iz zajednice kako bi osigurala subvencionirane i povoljne kurseve za ranjive kategorije društva. U skladu sa prilivom sredstava nastojat ćemo dva puta godišnje objaviti pozive za subvencionirane kurseve općeg engleskog i općeg njemačkog jezika, te italijanskog  i turskog jezika.

13995588_923531317772737_9186280813764912382_o