Poziv za upis na zimske edukativne kurseve

Agora centar poziv zainteresovane građane da se prijave na zimske edukativne kurseve koji će početi sa radom u drugoj sedmici januara. Trenutno vršimo upis na (više o kursevima pročitajte u nastavku teksta):

  • kurs švedskog jezika za djecu
  • kurs njemačkog jezika za djecu
  • kurs njemačkog jezika za odrasle
  • kurs web programiranja – WordPress za mlade

Sve grupe počinju sa radom u januaru 2017. godine, a časovi će se održavati u prostorijama Islamskog centra na adresi: Gazi Turali-begov vakuf – ul. Turalibegova – centar grada.


Ukoliko se želite prijaviti na kurs,možete to učiniti na  LINKU ZA PRIJAVU.

Švedski jezik za djecu od 8 do 12 godina početni nivo.

Kurs će omogućiti polaznicima da na kreativan i zabavan način steknu osnove za komunikaciju koja omogućava razumijevanje i sporazumijevanje iz svakodnevnih oblasti, kao što su razgovor o sebi i porodici, razgovor o onome što volimo ili nevolimo, upoznavanje švedske kulture i sl.  Kurs obrađuje gradivno nivoa A1 i  obuhvata 32 časa (16 susreta), uz mogućnost produžetka i prelaska na naredni nivo.

Časovi će se održavati subotom i nedjeljom u terminu od 13:00 – 14:30h  Cijena kursa je 120KM uz mogućnost plaćanja na dvije rate (60KM mjesečno).

Više infromacija o kursu  možete pronaći na linku http://agoracentar.org/kreativni-kursevi/

 

Web programiranje – WordPress za mlade 

Kurs predstavlja odličnu priliku za mlade koji žele ispitati svoje vještine i afinitete prema informacionim tehonologijama, te osigurati znanja koja mogu prodati na tržištu.  Kurs web programiranja namijenjen je svim pojedincima koji žele naučiti kako izraditi i uređivati web stranice, bilo da imaju potrebu za web promocijom ličnih ili poslovnih sadržaja ili žele steći znanje koje će ponuditi na slobodnom tržištu i tako stvoriti prilike za dodatnu zaradu. Kurs je baziran na sticaju praktičnih u upotrebljivih znanja i vještina, pa će tako polaznici tokom kursa učiti kroz praktičan rad. Nakon završene obuke polaznici će imati izrađen prvi web site.

Program kursa obuhvata 20 časova (7 susreta grupe). Časovi će se održavati petkom u terminu od 18:00 – 20:30h.  Cijena kursa je 170KM uz mogućnost plaćanja na dvije rate (100KM pri prijavi, i 70KM nakon odslušane polovine časova).

Više informacija o kursu možete pronaći na linku: http://agoracentar.org/tematske-edukacije/

Njemački jezik za djecu od 8 do 12 godina

Kurs će omogućiti polaznicima da na kreativan i zabavan način steknu osnovna znanja njemačkog jezika potrebna za komunikaciju i sporazumijevanje na njemačkom jeziku. Rad na kursu prilagođen je dječijem uzrastu, te su časovi organizirani na kreativan, dinamičan i zanimljiv način koji osigurava sticanje primjenjivog znanja.

Program obuhvata 45 časova (22 susreta), uz mogućnost prelaska na naredni nivo. Časovi će se održavati subotom i nedjeljom u terminu od 11:00 – 12:30h.

Cijena kursa je 135KM (45KM mjesečno)

 

Njemački jezik za odrasle (redovna dinamika rada) nivo A1/2 i A2/1. 

Časovi će se održavati ponedjeljkom i srijedom u poslijepodnevnim terminima. Kurs obuhvata 45 časova (22 susreta), uz mogućnost prelaska na naredni nivo. Cijena kursa je 160KM, uz mogućnost plaćanja  na rate (100KM prilikom prijave, te 60KM nakon odslušane polovine časova)

Njemački jezik za odrasle  – ekstraintenzivni kurs nivo A1/1 i A1/2

Kurs omogućava intenzivan rad na usvajanju i primjeni gradiva predviđenog nivoa. Kurs obuhvata 60 časova (15 susreta), sa mogućnošću prelaska na naredni nivo.

Časovi će se održavati od ponedjeljka do petka.

Cijena kursa je 165KM uz mogućnost plaćanja na rate (100KM prilikom prijave i 65KM nakon odslušane polovine časova).

LINK ZA PRIJAVU.

Agora centar 035 312 930