NJEMAČKI JEZIK- Upis je u toku!

Popunjavanjem obrasca iskazuje se interes za učešće na subvencionisanom kursu njemačkog jezika u organizaciji UG AGORA.
Trenutno se možete prijaviti na nivoe A1.1 i A1.2.

OPIS KURSA 

Kurs njemačkog jezika se realizuje po Menschen programu, i namijenjen je svima koji žele razviti jezične vještine govora, čitanja, pisanja i slušanja na njemačkom jeziku. Kurs je usmjeren na sticanje znanja koja na datom nivou omogućavaju pisanje i razumijevanje tekstova o raznim temama, uspostavljanje komunikacije, razmjenu informacija i mišljenja sa pojedincima i grupama. Stručni predavači, inovativne metode učenja, radionice, projekti i diskusije po izboru polaznika, te konverzacijski časovi, čine naše programe primjenjivim u uobičajenim privatnim i poslovnim situacijama. 

TRAJANJE, DINAMIKA I VRIJEME REALIZACIJE KURSA
Jedan polunivo kursa obuhvata 36 časova koji će biti realizovani tokom dva mjeseca. Časovi će biti realizovani radnim danima u popodnevnim terminima, tačno vrijeme i dane objaviti ćemo telefonskim putem.

Svi časovi će biti realizovani u prostorijama Agora centra, na adresi Maršala Tita 109 (preko puta Robota u gradu). 

CIJENA I NAČIN PLAĆANJA
Ponuđene edukacije u jesenjem ciklusu su subvencionisane, što znači da Agora centar pokriva 40-60% troškova pune cijene kursa, dok polaznik plaća ostatak. Mjesečna participacija za kurs njemačkog jezika iznosi 45KM, a istu je potrebno uplatiti prilikom prijave u punom iznosu za dva mjeseca, 90KM. Uplate se vrše na blagajni Agora centra, radnim danom od 08:00 do 16:00 sati. Uplatom participacije, učesnici osiguravaju mjesto u grupi za učenje. Broj mjesta je ograničen.

ROK ZA PRIJAVE I UPLATE PARTICIPACIJE JE 29. OKTOBAR 2021. GODINE. Prijaviti se možete putem  PRIJAVNOG OBRASCA.
Za više informacija nas možete kontaktirati putem telefona: 035 277 114 ili putem maila: agora@agoracentar.org

NAPOMENE:
1. Udruženje ne vrši povrat uplaćenih participacija u slučaju otkazivanja prijave.
2. Kandidati koji izvrše prijavu i uplatu participacije u navedenom roku će biti kontaktirani sa informacijama o tačnim terminima održavanja kursa po isteku roka za upis.