Poslovni engleski jezik, nivo A2

Agora centar poziva sve zainteresovane osobe da se prijave na kurs poslovnog engleskog jezika, nivo A2.


OPIS KURSA
Kurs se realizuje po Market Leader programu, i namijenjan je polaznicima koji su zaposleni i žele unaprijediti svoje znanje iz engleskog jezika, te nezaposlenima i studentima koji se spremaju za zaposlenje. Stručni predavači, inovativne metode učenja, radionice, projekti i diskusije po izboru polaznika, te konverzacijski časovi, čine naše programe primjenjivim u stvarnim poslovnim situacijama. Kroz ovakav način učenja i rada u grupi razvit ćete svoje govorne sposobnosti, steći ćete više samopouzdanja te razviti potreban vokabular iz poslovnog engleskog jezika.

Osnovno poznavanje engleskog jezika je preduslov za pohađanje kursa poslovnog engleskog jezika A2.

Časovi se realizuju u malim grupama od 6 do 12 polaznika, što omogućava posvećenost predavača svakom članu grupe za učenje.

VRIJEME I MJESTO REALIZACIJE KURSA
Kurs poslovnog engleskog jezika, nivo A2, obuhvata 45 časova koji će biti realizovani tokom tri mjeseca. Časovi će se održavati dva puta sedmično, UTORKOM I ČETVRTKOM 16:30-18:00 h. Planirano je da grupa za učenje počne sa radom 17.10.2017. godine, ili nakon tog datuma u momentu prijave dovoljnog broja polaznika.
Kurs se održava u prostorijama Udruženja u centru grada, na adresi Mirze Delibašića br. 9 – stan lijevo (preko puta Osnovne škole “Centar”).

CIJENA I NAČIN PLAĆANJA KURSA
Cijena kursa je 200,00 KM, uz mogućnost plaćanja u tri rate:
– prva rata u iznosu od 100,00 KM prilikom prijave
– druga rata u iznosu od 50,00 KM nakon 20 realizovanih časova obuke
– treća rata u Iznosu od 50,00 KM nakon 30 realizovanih časova obuke

ROK ZA PRIJAVU: 15.10.2017. godine
Prijaviti se možete putem PRIJAVNOG OBRASCA
Za dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati putem maila na agora@agoracentar.org ili putem telefona 035 312 930.>