Engleski i njemački jezik za djecu i tinejdžere – Upis je u toku!

UG Agora poziva svu zainteresovanu djecu i tinejdžere da se prijave na sljedeće kurseve:

Kurs engleskog jezika
Kurs engleskog jezika realizuje se po provjerenon programu stranog izdavača (Oxford).  Program je prilagođen različitim uzrastima, metodički je osmišljen tako da kroz zabavu i raznolike pristupe učenju polaznicima približi strani jezik. Raznovrsne jezičke vježbe unaprjeđuju znanje iz gramatike i vokabular, te pismene sposobnosti učenika i vještine osnovne komunikacije. U nastavi se, pored udžbenika i radne sveske, koriste i audio i video materijali, te kreativne radionice kao metoda za učenje, što će polaznicima pored znanja iz jezika proširiti i znanje o engleskoj kulturi.

Kurs njemačkog jezika
Kurs njemačkog jezika realizuje se po Beste Freunde udžbenicima. Program je prilagođen različitim uzrastima, metodički je osmišljen tako da kroz zabavu i raznolike pristupe učenju polaznicima približi strani jezik. Raznovrsne jezičke vježbe unaprjeđuju znanje iz gramatike i vokabular, te pismene sposobnosti učenika i vještine osnovne komunikacije. U nastavi se, pored udžbenika i radne sveske, koriste i audio i video materijali, te kreativne radionice kao metoda za učenje, što će polaznicima pored znanja iz jezika proširiti i znanje o njemačkoj kulturi.

Način i rok za prijave
Rok za prijave  i uplate na kurseve je 19.11.2018. godine. Po isteku roka za prijave, kandidati koji su podnijeli prijavu i izvršili uplatu prve rate za kurs, biti će obaviješteni o početku realizacije časova. Prijaviti se možete putem prijavnih obrazaca, KLIKOM NA NAZIV KURSA KOJI ŽELITE UPISATI:
* kurs engleskog jezika za djecu
* kurs njemačkog jezika za djecu

Trajanje, dinamika, vrijeme i mjesto realizacije kurseva
Svaki od kurseva obuhvata po 32 školska časa koji će biti realizovani dva puta sedmično po 60 minuta, u trajanju od tri mjeseca, kako slijedi:
NJEMAČKI JEZIK ponedjeljak i srijeda (od 17.30 i/ili od 18.30 sati)
ENGLESKI JEZIK utorak i četvrtak (od 17.30 i/ili od 18.30 sati)
Planirano je da grupe za učenje počnu sa radom nakon 20. novembra, ili nakon tog datuma u momentu prijave dovoljnog broja polaznika, o čemu će prijavljeni kandidati biti obaviješteni. Svi časovi će biti realizovani u prostorijama Agora centra u centru grada, na adresi Maršala Tita 109 (puta Robota u centru grada).

Cijena i način plaćanja
Cijena kursa je 120KM, uz mogućnost plaćanja u tri jednake rate po 40KM. Prvu ratu potrebno je uplatiti prilikom prijavljivanja.
Uplata se može izvršiti na blagajni Udruženja u Agora centru u Simin Hanu, radnim danom od 08.00 do 16.00 sati ILI putem računa u banci, račun broj: 1321-0020-1365-7152.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati na e-mail: agora@agoracentar.org, na telefon broj 035/312-930 ili lično u prostorijama centra svaki radni dan 08:00 – 16:00h.

Napomena: Udruženje ne vrši povrat novca u slučaju otkazivanja prijave.